Priser

Guides, tips & nyheder

Tilbage til blog
Skrevet af Hans Poulsen

DANSKE DROPSHIP LEVERANDØRER

Dropship levering er mere udbredt i Danmark, end man lige umiddelbart regner med. Hvis du køber en vare hos en af de store danske webshops, så er der faktisk en rimelig god chance for, at varen bliver leveret via dropship. En del af de store webshops i Danmark anvender nemlig dropship, og det giver rigtig god mening, fordi det giver store besparelser på lagerbinding hos den pågældende webshop.

Måske læser du denne artikel, fordi du ønsker at starte en webshop, og er på udkig efter dropship leverandører til din nye shop. Det kan være svært at finde leverandører i Danmark, som er villige til at starte en dropship aftale op med dig, hvis du er nystartet. Men mange af de store grossister tilbyder faktisk allerede dette til deres store kunder. Men det er sjældent noget de reklamerer med, at de gør, og ofte er de ikke villige til at tage en ny webshop ind under denne aftale. For det første får de rigtig mange henvendelser fra nystartede webshops, hvoraf mange aldrig rigtig kommer i gang med at sælge noget, og det kræver en masse arbejde, men salget udebliver.

Det betyder ikke, at du skal fortvivle eller opgive. Ofte hjælper det, hvis du kan dokumentere, at du har salg i forvejen. Men ellers er det bare at presse på. Find ud af hvad du gerne vil sælge, og tag kontakt til leverandører som har disse varer. Tag kontakt til dem og vis dem at du er seriøs. Du får ikke nemt ved at finde leverandører, som skilter med at de leverer via dropship. Men hvis du presser lidt på, er der mange, der kan tilbyde dig denne service.

Og husk – hvis du skal bruge et gratis fakturasystem til at sende faktura til dine kunder, så kan du frit bruge pakman.dk til formålet.