Priser

Ofte stillede spørgsmål

Hvis man ikke har brug for det store lagerstyringssystem, kan man nøjes med at bruge PAKMAN som ren integration mellem shop og økonomisystem. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke kan køre automatisk. Man vil stadig skulle logge ind, hente ordrer fra sin shop, og derefter eksportere dem til sit økonomisystem.

Luk

Når du har plukket og pakket din ordre, kan du bruge Pakman til at lave fragtlabel til et stort udvalg af forskellige distributører. Dog kræver det at man har en konto hos shipmondo til dette. I Pakman findes der en integration til shipmondo således du nemt kan printe fragtlabels direkte fra Pakman.

Luk

I princippet behøver du ikke andet udstyr end en computer med internetadgang. Dog vil du have stor fordel af som minimum at have en 2D scanner til at læse stregkoder. Hvis du går all-in, kan du vælge også at købe en mobiltelefon med indbygget scanner. Ønsker du at bruge integration til shipmondo, vil det være en fordel for dig, hvis du også har en labelprinter. Tag gerne fat i vores support, så kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udstyr.

Luk

Du kan få oprettet lige så mange brugere, som du har personale. Der er ingen begrænsninger. En bruger kan selv vedligeholde sine informationer som eksempelvis username og password. Kun vores support kan oprette nye brugere til dig. Dette er helt gratis.

Luk

Man behøver ikke selv opgradere sit abonnement. Systemet holder selv øje. Hvis man over en periode overstiger mængden af ordrer, i det abonnement- segment man er i, så vil man blive kontaktet af vores support med besked om, at ens abonnement har ændret sig.

Luk

Der er ingen begrænsninger, hvad man kan oprette (antal varer, lokationer, lagre eller integrationer).

Luk

Abonnement er inddelt i 3 kategorier, afhængig af hvor mange ordrer man ekspederer pr. måned. Se priserne under menupunktet ”Priser” i toppen. Der påløber ikke ekstra udgifter for support eller andet. Dog kan der ved opstart af større lager aftales et beløb for at sende en mand ud og hjælpe med at indrette lageret, bedst muligt, fremstille lokationslabels m.m. Men dette kun mod forudgående aftale.

Luk

Der er fuld support på alle hverdage i dagtimerne. Man trykker blot på supportknappen i toppen af menuen, når man er logget ind. Herefter kan man nemt skrive sit spørgsmål til supporten. Man vil som regel få svar inden for 2 timer (på mail).

Luk

Man kan på baggrund af de ordrer man ekspederer, danne og sende fakturaer direkte til sin kunde. Men man kan ikke lave selve regnskabet i PAKMAN. Alle fakturaer, der er dannet i PAKMAN, kan trækkes ud i excelark og indlæses i dit økonomisystem. Vi anbefaler dog, at man eksporterer sine ordrer direkte til sit økonomsystem, i stedet for, og sender sine fakturaer derfra.

Luk

Alle data fra din database backes up i skyen hver nat. Dine data er godt beskyttet og ligger hos en anerkendt dataudbyder. Således sikrer vi, at dine data ikke kan tilgås af uønskede.

Luk