Priser

Guides, tips & nyheder

Tilbage til blog
Gæsteindlæg

Kom i gang med dropshipping med Vendino

Driver du allerede en netbutik og kunne du i den forbindelse tænke dig at udvide dit produktsortiment, uden at udvide dit lager? Måske er det at drive netbutik helt nyt for dig og du vil måske gerne starte ud med lave omkostninger? Om det ene eller det andet scenarie gør sig gældende for dig, vil dropshipping helt klart være værd at undersøge.

Hvad er dropshipping?

Kort fortalt, er dropshipping en forretningsmodel, hvor du sælger et produkt, uden at have produktet på lager. Modsat en traditionel forretningsmodel, hvor du selv står for lager, pakning og forsendelse. Det kræver i al sin enkelthed, at du har en leverandør, som kan modtage dine ordrer. Det er meget forskelligt, hvordan selve ordreprocessen fungerer. Nogle har en automatiseret proces, hvor din netbutik automatisk trækker produktdata fra din leverandør, samt videregiver bestillinger til din leverandør. Nogle leverandører tilbyder dog ikke denne løsning, hvorfor ordreprocessen i nogle tilfælde foregår manuelt.    

Vendino er en dansk dropshipping platform, hvor du har mulighed for at finde dropshipping produkter, fra danske og europæiske leverandører. I denne forbindelse sørger Vendino for en automatiseret proces. Dvs. lagerstatus, priser, ordrer mv. bliver udført og opdateret automatisk. Dermed sparer du tid og besvær med både at finde nye leverandører, men også at skulle lave en integration op imod din leverandør. 

Vil du vide mere om hvad dropshipping er? Så kan du læse mere om det her.

Fordele ved dropshipping

Der er mange fordele ved at dropshippe, vi har listet de mest relevante fordele her:

•    Mindskede lageromkostninger
•    Ingen kapitalbinding i varelager
•    Mindre risiko
•    Stærkere produktsortiment

Ulemper ved dropshipping

Når man dropshipper, vil der naturligvis også forekommer nogle ulemper. De mest relevante ulemper er listet her:

•    Lavere dækningsgrad
•    Hårdere konkurrence
•    Mindre kontrol

Derfor skal du vælge Vendino til dropshipping

Lyder dropshipping som noget for dig? Så tag et kig forbi Vendino’s dropshipping platform, her finder du et bredt udvalg af dropshipping produkter inden for forskellige produktkategorier. Alle leverandører er centraliseret et sted, hvorfor du sparer udvikleromkostninger, tid og besvær. Du kan hente Vendino’s integration til dit CMS, f.eks. hvis du bruger Shopify. Herfra forbinder du dig til Vendino og kan nemt importere deres produktudvalg til din shop. Når du foretager et salg, får Vendino besked og sørger for at bestillingen bliver lagt hos den pågældende leverandør. Super nemt!