Priser

Guides, tips & nyheder

Tilbage til blog
Skrevet af Hans Poulsen

SÅDAN BRUGER BILLIGEMBALLAGE.DK PAKMAN

Hvis du har en webshop, som sender varer ud til kunder, så bruger du nok emballage som eksempelvis boblekuverter, papkasser og tape. Måske har du købt dette hos billigEmballage.dk, og så har du formentlig fået en faktura dannet af PAKMAN, uden du ved det.

BilligEmballage.dk bruger nemlig PAKMAN i stor stil til at styrre hele værdi kæden. Vigtigst for dem er det at holde styr på minimum lager og hele tiden sikre at selv med lav lagerbeholdning, så kan ordrer ekspederes med kun få restordrer. Hvis varen går under sit minimum, så medtages varen automatisk i en kladde til indkøb, så indkøberen let kan se, hvad der skal bestilles hjem til lager.

Indkøbsordrerne skal blot godkendes, og derefter sendes de automatisk til den pågældende leverandør. Således er PAKMAN med til at sikre, at du altid får leveret din emballage til tiden. Der er fuld fokus på at kunne levere emballage til kunderne til tiden. Hvis ikke lagerværdien på emballage skal overstige alle normer, så er det uhyre vigtigt, at der er godt styr på indkøb og minimumsbeholdninger. Her er PAKMAN et supergodt værktøj.